Ons gastenverblijf ligt in de mooie Achterhoek waar het rustig en gemoedelijk leven is. Coulisselandschappen afwisselend met bossen en weilanden.

Hoe het begon: in 2017 kwamen wij in de Achterhoek en werden verliefd op de omgeving. Nu het klaar is willen wij het delen met iedereen die behoefte heeft aan rust en ruimte om zich heen, de stilte ervaren, de prachtige sterrenhemel, de wolkenluchten, de weilanden met koeien en paarden, de schaapjes en de vogels die rondvliegen om het huis.

Over ons

Farm & Country Fair

25 jaar Farm & Country Fair, beleef het mee! Beleef de fijne sfeer bij de Farm & Country Fair. Opgezet door een enthousiaste boerenfamilie en gebaseerd op de Engelse plattelandsshows.

Theetuinen

Tijdens een fiets-, wandel- of autotocht door de prachtige Achterhoek is het heerlijk om even een pauze in te lassen in een van de theetuinen. Onze Duitse buren ontdekken met de leuke steden zoals Bochelt, Kleve, enz.

Copyright © 2024 · All Rights Reserved · This site is made with ♥ by Derk Integrated Systems, using 100% recycled pixels