Prijs 

Verblijf 1 nacht € 120,--

vanaf 2 nachten p.n. € 95,--

Exclusief Schoonmaak kosten  € 50,--

Exclusief toeristen belasting.

Het tarief € 1,35 p.p.p.n.

 

Contact gegevens

e-mail adres: liesbethdelorme@hotmail.com

mobiel + 31 6 41672198

 

Adres 

les Ormes (zie ook Googlemaps)

Aaltenseweg 92B 

7091 ER Dinxperlo 

Gelderland

 

 

Wij willen je graag attenderen op de volgende punten.

1. Wij spreken af, en je verklaart hierbij, dat je het gastenverblijf persoonlijk betrekt. Ook verklaar je dat je het huisje en het terrein rondom op een nette en correcte wijze gaat bewonen en dat er tijdens het verblijf geen overlast veroorzaakt zal worden. Breng je onverhoopt schade toe aan het terrein/huisje of is er sprake van nalatig gebruik, dan kunnen de kosten daarvan op jou verhaald worden door de verhuurder.

2. Het gastenverblijf wordt gemeubileerd verhuurd (tenzij anders vermeld) en is voorzien van voldoende keukengerei, vaatwerk, glaswerk, dekens en kussens voor het hele gezelschap. Bij aankomst zijn alle apparaten in werking. Mocht dit niet zo zijn, informeer dan zo spoedig mogelijk de verhuurder of zaakwaarnemer. Zij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen. Ook ben je als gast verplicht de verhuurder van het gastenverblijf binnen 24 uur na aankomst te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen of bijbehorende gebouwen.

4. Uiteraard gaan we ervan uit dat je een zorgeloos verblijf hebt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het belangrijk dat je als gast verzekerd bent tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met de huur van een gastenverblijf (brand- en waterschade). Ben je niet WA verzekerd, dan kan je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor deze schadekosten en voor de rente over deze kosten. De verhuurder zelf heeft het verhuurde gastenverblijf en bijgebouwen ook verzekerd (opstal en inboedelverzekering). Daar is men toe verplicht.

4. Verder is het belangrijk om te weten dat je als gast de verhuurder of zijn/haar vertegenwoordiger nooit de toegang tot het gastenverblijf mag weigeren als hierom gevraagd wordt.

 

Annuleringsvoorwaarden: 

Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag.

Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom

Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom. 

Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.

Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom. 

Copyright © 2024 · All Rights Reserved · This site is made with ♥ by Derk Integrated Systems, using 100% recycled pixels